For chamber organ (3 movements)
為小管風琴而作 (三樂章)
10 min.
Instrumentation: chamber organ
World premiere: Hippocrates Cheng, chamber organ, 13 March 2017, HKAPA Recital Hall, HK
世界首演: 鄭靖楠, 小管風琴; 2017年3月13日, 香港演藝學院演奏廳, 香港
Programme note
In this piece, l am trying to explore the possibility of an old instrument: chamber organ for different new soundscapes.
I have combined different new techniques in three movements such as pulling different organ stops with certain portions and controlling the electrical power of the organ.
1. Grief of the difficult life and pain 
2. Grief of the gather and scatter 
3. Grief of the endless grief
樂曲介紹
在這首作品裡,我嘗試用傳統樂器 : 小管風琴去探索不同〔悲〕的聲音世界。
我也結合了一些新的管風琴技巧 : 如操作它的音栓和控制節源,希望可以帶給聽眾一些新體驗。
1. 悲天憫人
2. 悲歡離合
3. 悲痛欲絕

發佈評論

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com 標誌

您的留言將使用 WordPress.com 帳戶。 登出 /  變更 )

Google photo

您的留言將使用 Google 帳戶。 登出 /  變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳戶。 登出 /  變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳戶。 登出 /  變更 )

連結到 %s