For overtone singing and jaw harp solo (3 movements)
為泛音詠唱和口弦而作 (三樂章)
8 min.
Instrumentation: overtone singing,  jaw harp
World premiere: Hippocrates Cheng, overtone singing, 24 March 2017, HKAPA Recital Hall, HK
世界首演: 鄭靖楠, 泛音詠唱; 2017年3月24日, 香港演藝學院演奏廳, 香港
Programme note
In this composition, I am trying to explore the possibilities of new overtone singing techniques in order to create different soundscapes.
樂曲介紹
在這作品裡,我嘗試去探索一些新的呼麥技巧,希望從而可以創造一些新的聲音世界。

發佈評論

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com 標誌

您的留言將使用 WordPress.com 帳戶。 登出 /  變更 )

Google photo

您的留言將使用 Google 帳戶。 登出 /  變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳戶。 登出 /  變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳戶。 登出 /  變更 )

連結到 %s