For piano solo
為鋼琴而作
6 min.
Instrumentation: piano
World premiere: Hippocrates Cheng, piano, 14 May 2018, HKAPA Recital Hall, HK
世界首演: 鄭靖楠, 鋼琴, 2018年5月14日, 香港演藝學院演奏廳, 香港
Programme note
Inspired by the dance notation of Benesh Notation and Labanotation, I am exploring the possibilities of ‘finger dance movement’ on the piano.
I. Finger dance 1, inspired by Benesh Notation
II. Finger dance 2, inspired by Labanotation
樂曲介紹
受班尼斯動作譜和拉班舞譜所啟發,我嘗試透過這首作品在鋼琴上探索手指舞蹈的可能性。
I. 受班尼斯動作譜啟發的手指舞蹈1
II. 受拉班舞譜啟發手指舞蹈2

發佈評論

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com 標誌

您的留言將使用 WordPress.com 帳戶。 登出 /  變更 )

Google photo

您的留言將使用 Google 帳戶。 登出 /  變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳戶。 登出 /  變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳戶。 登出 /  變更 )

連結到 %s